V roce 2014 jsme přispěli ke vzniku studentského filmu Přistoupili?

Jedná se o absolventský film Terezy Pospíšilové vytvořený na Univerzitě Tomáše Bati ve Zlíně.

Přistoupili? – krátký film s LGBT tematikou a originální hudbou od kapely Zrní! Mladý romský chlapec Martin je na útěku z domova. Ve vlaku si přisedne k osamělému staříkovi Vojtěchovi a postupně, i přes jejich rozdílnost, nachází jeden v druhém spřízněnou duši. Martinův skutečný důvod útěku z domova je ale mnohem složitější, než by si Vojtěch dovedl představit…

V hlavních rolích: Martin Siegel, Stanislav Zindulka, Martina Gasparovičová-Bezoušková  Kamera: Lukáš Macháček   Střih: Martin Mlynarič   Zvuk: Pavel Hruda Hudba: Zrní   Scénář: Tereza Pospíšilová   Dramaturg: Vojtěch Dudek, Kateřina Vašků Režie: Tereza Pospíšilová   Produkce: Mirek Vymětal   Umělecký maskér: Roman Lochschmidt   Výtvarník kostýmů: Tereza Chmurová   Výprava: Cloud Razali

Partneři/ partners: Cinepost, Vantage, Camera team, Golden Dawn, Barrandov Studios, Panalux, Sunline Sound, Hithit, Bystrouška, Nadace T soft Eternity, wote B2B, viewee, JHMD, Barum, FAMU, FMK UTB Distributor filmu: InOut Distribution

Film si vydobyl do roku 2017 již řadu ocenění a nám je ctí, že jsme mohli přispět ke zdaru díla!

CENA ZA NEJLEPŠÍ REŽII“ na Tetova International Film Festival tiff ODA (10/2017, Makedonie)

NEJLEPŠÍ KRÁTKÝ FILM na 36. ročníku filmového festivalu Enkarzine. (10/2017 Španělsko)

NEJLEPŠÍ KAMERA V KATEGORII STUDENTSKÝ FILM na International Festival of TV and Movie Cameramen Golden Eye (10/2017, Gruzie)

NEJLEPŠÍ ZAHRANIČNÍ KRÁTKÝ STUDENTSKÝ FILM na 50th FICVIÑA International Short Film Festival Viña del Mar (09/2017, Valparaíso, Chile).

ZVLÁŠTNÍ CENA POROTY a CENA DIVÁKŮ – 2. místo na festivalu Pod Nebesy, (06/2017, ČR)

NEJLEPŠÍ LGBT FILM, EUROPEAN CINEMATOGRAPHY AWARDS, 2nd Edition – February 2017

NEJLEPŠÍ LGBTQ KRÁTKÝ FILM V KATEGORII DRAMA PRO MLADISTVÉ na New Renaissance Film Festival (Amsterdam 3/2017)

NOMINACE NA NEJLEPŠÍ HEREČKU na Filmstrip International Film Festival (07/ 2017, Rumunsko)